Martini Chalet Klanten Reviews

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

MartiniChalet
Average rating:  
 8 reviews
 by Wytze Medendorp
Casco Chalet

Vorig jaar hebben we een casco chalet laten maken door Martini Chalet. Reden voor deze keus was de kwaliteit en de bouwwijze met behulp van sandwichpanelen. Dankzij de sandwichpanelen is het chalet sterk en stevig en goed geïsoleerd. Het afbouwen van het chalet heb ik gedaan op het terrein van Martini Chalet. Hierbij gaven Bertus en Renk volledige ondersteuning met gevraagde en niet-gevraagde adviezen. Dit laatste was hard nodig want ik had geen ervaring met chalet-bouw.Het chalet is in maart 2023 geplaatst op plek 115 op camping Duinoord op Ameland. Transporteur was Chris Wijbenga. Dit is allemaal prima gegaan.

We maken nu al een aantal maanden gebruik van het Chalet en we hebben nog geen moment spijt gehad van onze keuze voor Martini Chalet. Wij zijn dus zeer tevreden met Martini Chalet, vandaar 5 sterren!
Plaatsing op Ameland

Hartelijk dank voor deze positieve review Wytze. Het is altijd fijn om samen te werken en zo tot een Chalet te komen dat naar volle tevredenheid is. Het is ook voor ons fijn omdat te lezen. Wij wensen jullie heel veel plezier op die mooie camping Duinoord op Ameland. Met vriendelijke groet, Renk en Bertus

 by Jack
Prima Chalet

Heb een jaar geleden een prachtig chalet laten bouwen door Bertus en Renk na het bezoeken van vele chalet bouwers sprong Aduard Chalet er ver boven uit de kwaliteit is fantastisch de materialen die zij gebruiken zijn top ook ben ik uitermate tevreden over de sandwich panelen (10 cm) dik die geweldig isoleren, je hebt geen kachel of airco nodig
Had het chalet casco plus gekocht en zelf verder afgebouwd oa de keuken en douche ook hier waren ze weer zeer behulpzaam met advies en veel koffie deze was iets minder lekker hi. Bertus en Renk zijn echte vakmensen en doen wat ze beloven !!!

Dank je wel Jack voor deze beoordeling. We hebben graag met je samengewerkt. Groet Renk en Bertus

 by Frans Ondracek
Retteketet, op naar MartiniChalet!

Inmiddels al anderhalf jaar aan het genieten van mijn Chaletje.
Het hele proces was bijna net zo leuk als het resultaat van het huisje.
Dit is bijna geheel te danken aan de persoonlijkheid van Renk. Hij denkt mee,
stelt je op de hoogte van de voortgang en je mag altijd langskomen voor "inspectie". Dit komt neer op een gezellig bakkie koffie en het proces aanschouwen.

Ze bouwen wat je maar wilt, u vraagt zij draaien! Ik heb de afwerking binnen zelf geregeld, maar kant en klaar afleveren is ook mogelijk. Kwaliteit is naar eigen zeggen dik in orde.

Ik ben er blij mee en zou een vakantiepark beginnen om het allemaal nog eens mee te maken.

Dank je wel Frans voor deze prachtige recensie. Het heeft beslist wel wat:"Retteketet op naar MartiniChalet".

 by Ate Wijnstra

Wij hebben ons chalet "Zicht" (Hoeve Noord Terschelling) laten bouwen door MartiniChalet .
Wij hebben ervoor gekozen om de afwerking zelf te doen (casco plus) MartiniChalet heeft in de basis een prima prijs en kwaliteit chalet afgeleverd en ons uitstekend begeleid en geholpen bij de verdere afwerking. Wij kunnen een ieder dit adres aanraden. No nonsens en prachtige en eerlijke mannen !

Dank je wel Ate. Fijn om zo'n review te lezen. Ook denken wij graag mee met het indelen in inrichten van een Casco Chalet.

 by Alie van Lune
Chalet

Ik woon nu anderhalf jaar in een chalet van Martinichaletbouw.En met heel veel plezier.De beide mannen,Renk en Bertus,bouwen een chalet die jij graag wilt hebben.Ook geven zij goede adviezen.En als je toch iets wilt veranderen,en dit is mogelijk,dan doen ze dat.Het contact is altijd uitstekend geweest.En wat ook belangrijk is,de koffie staat altijd klaar.Ook nu kan ik ze nog steeds bellen als ik een vraag heb.Al met al prima kerels en een uitstekende aflevering.Groetjes Alie.

Dank je wel Alie voor de positieve review. Wij hebben het graag gedaan. Een positieve klantervaring is ook voor ons belangrijk. Zo kunnen wij onze dienstverlening altijd verbeteren.

 by Gea Kleinenberg
Pracht chalet

Naar mijn eigen ontwerp hebben Renk en Bertus een prachtige chalet gebouwd. Alles in goed overleg en ze dachten altijd mee. En altijd een harmonieuze sfeer. Kortom geweldig. Ik ben hartstikke blij en tevree. Ik kan een ieder aanraden om bij Martini chalets je chalet te laten bouwen. De koffie staat altijd klaar en er is altijd tijd voor een praatje.

Dank je wel Gea voor de positieve review. We hebben er met elkaar een prachtig Chalet van gemaakt.

 by M.Vugts
Tiny House Almere (80m²)

Martinichalet heeft mijn Tiny House gebouwd en dat is uiteindelijk een complete luxe woning geworden.

De aanloop duurde even omdat de woning moest voldoen aan het bouwbesluit van de gemeente Almere.

Toen de vergunningen en tekeningen klaar waren kon Martinichalet beginnen met bouwen en vanaf dat moment is alles perfect verlopen.Renk en Bertus komen hun afspraken na en de communicatie verliep prima. Wijzigingen en aanpassingen worden eerst besproken en dan met foto's op whatsapp verduidelijkt. Ze houden je volledig op de hoogte van de voortgang maar je bent zelf tussentijds welkom om te kijken onder het genot van een bakkie koffie.

Door hun ervaring denken ze met je mee en adviseren ze je, maar eigen smaak wordt gerespecteerd.

Het uitzoeken van keuken en badkamer is ook zeer goed verlopen, alle partijen die met martinichalet werken leveren kwaliteitsspullen. Ze hebben echt oog voor detail en daarom is alles keurig afgewerkt.

Martinichalet is echt een aanrader en als je het wilt bekijken staat mijn paleisje in Almere en het adres is Vuursteenhof 37. Ik ben nog volop bezig maar zal binnen kort de foto's tonen. Van mij krijgen ze een 10

Dank je wel voor deze beoordeling. We zijn heel benieuwd naar de foto's van het Tiny House als je het helemaal hebt ingericht. Het was een prachtig project en met een goede samenwerking.

 by Karin Offenga
Een dikke tien voor de mannen van MartiniChalet

Wat zijn wij Blij en Trots...met onze nieuwe woning.

Gebouwd door Martini Chalets

Bertus en Renk.

De passie en liefde van hun werk, kun je zowel van binnen als van buiten ervaren.

De afwerking en isolatie is van de Hoogste Kwaliteit.

Wij hebben vele chalets bekeken.

Hierdoor is ons ontwerp ontstaan.

We hadden een idee over de indeling...en uiterlijk...

Met ons 1e contact, werd ons duidelijk gemaakt dat heel veel mogelijk was.

Dit gesprek voelde voor ons fijn er werd goed geluisterd naar onze wensen en direct vertaald in een ontwerp, waar wij gelijk enthousiast van werden.

Na ontvangst van de offerte hoefden wij er niet over na te denken.

Wanneer kunnen jullie beginnen.

Tijdens de bouw werden regelmatig via de app op de hoogte gehouden met foto's .

En zijn een aantal keren ter plaatse geweest , om onze droom in werkelijkheid te kunnen zien.

De samenwerking is in een woord .....GEWELDIG.

De bouwers ....Bertus en Renk ....krijgen voor de Liefde en Passie voor hun werk van ons.....

EEN DIKKE .....10

Ons chalet staat op de site vermeld onder de naam JELKA

Dank je wel Karin voor deze fantastische beoordeling. We hebben het graag gedaan. Jullie dank voor de heel goede samenwerking zodat jullie je droomchalet kunnen bewonen.

11 reacties

 1. Gerrit op 5 april 2018 om 10:28

  “MartiniChalet. Een fijn Groninger bedrijf dat vele jaren ervaring heeft in de chaletbouw. Een bedrijf dat met u meedenkt en uw wensen op het gebied van een chalet laat uitkomen.”

 2. G. van Dellen op 11 april 2018 om 14:16

  Niks anders dan lof voor de mannen van Martini Chalet!

  Wij hadden ons al even georiënteerd op de mogelijkheden voor het laten bouwen van een chalet alvorens wij in Aduard uitkwamen. Onze wensen waren vrij specifiek en de grotere bouwers in de regio rekenden daarvoor forse bedragen.

  Bij Martini Chalet hebben we ons chalet helemaal zelf kunnen samenstellen waarbij goed met ons werd meegedacht. De kwaliteit is goed en de prijs zeer redelijk.
  Mocht er al een probleem zijn dan werd dit op een prettige manier en zeer vlot opgelost. Korte lijntjes en altijd bereidwillig.

  Ik kan u daarom Martini Chalet van harte aanbevelen!

 3. Fokke en Lilian de Wit op 21 april 2018 om 08:01

  Vorig jaar hebben Renk en Bertus onze chalet gebouwd. Dat hebben ze met veel vakmanschap gedaan en ze hebben puik werk geleverd.
  Afspraken werden goed nagekomen, er was steeds goed overleg en de koffie stond altijd klaar.

  We staan op camping Duinoord op Ameland. We hebben al veel kijkers en vragen gehad.
  En dat niet voor niets !!!!!
  Nogmaals onze hartelijke dank mannen

 4. Fokke en Lilian de Wit op 21 april 2018 om 08:02

  Vorig jaar hebben Renk en Bertus onze chalet gebouwd. Dat hebben ze met veel vakmanschap gedaan en ze hebben puik werk geleverd.
  Afspraken werden goed nagekomen, er was steeds goed overleg en de koffie stond altijd klaar.

  We staan op camping Duinoord op Ameland. We hebben al veel kijkers en vragen gehad.
  En dat niet voor niets !!!!!
  Nogmaals onze hartelijke dank mannen

 5. Fam. Koning op 8 mei 2018 om 18:37

  Ons chalet is klaar! Binnen een half jaar zijn we gekomen van een grove tekening met allerlei ideeën tot een geweldig chalet met veranda en bedstee. Wij hadden niet verwacht dat onze plannen altijd uitvoerbaar zouden zijn, maar Renk en Bertus, met hun heerlijke Groningse nuchterheid, hebben met ons meegedacht, geadviseerd en samen zijn we tot een fantastisch eindresultaat gekomen! Zij hebben enorm veel technische kennis en inzichten, waarmee ieder probleem kon worden omgebogen tot iets moois. Wij zijn ontzettend blij dat we gekozen hebben voor Martini Chalet. Bedankt voor jullie inzet en geweldige samenwerking. Jullie was geen moeite te veel!

 6. Betty de Boer & Feike van Kammen/fam. De Boer op 23 mei 2018 om 15:41

  In mei 2017 is onze chalet opgeleverd door Martinichalet; onderstaand onze ervaring:

  * Betrouwbare, ervaren en plezierige ondernemers waarmee uitstekend gecommuniceerd over ontwerp, technische uitvoering en kwaliteit,
  * Innovatie heeft o.a. geleidt tot een zeer goede isolatie hetgeen een (kurk)droog chalet tot gevolg had afgelopen winter,
  * Uitstekende prijs/kwaliteitverhouding en alle afspraken nagekomen,
  * Fantastisch eindresultaat is onze ervaring na één jaar,
  * Uiteraard blij dat wij de keuze hebben gemaakt voor Martinichalet; we bevelen ze van harte aan.

  ,

 7. Klaas en Jozian Iest op 6 oktober 2018 om 07:39

  Eerst wat kernwoorden: humor, afspraak = afspraak, overleg voor alles, alles is mogelijk, koffie, precies, mooi, perfect, vertrouwen.
  Neen: je krijgt geen koffie in een fancy kopje, maar in een plastic bekertje. Maar wel perfecte koffie!
  Neen: het is geen fancy loods waarin gebouwd wordt, maar wat ze bouwen is perfect!
  We zijn elke week komen kijken (ja dat mag, en wordt op prijs gesteld) en elke week gingen we met een zeer goed gevoel en vol vertrouwen weer weg.
  Ze hebben humor, ze bouwen degelijk (geen lijm of nieten, maar schroeven). Ze bouwen netjes en precies en wij hadden best heel wel wat andere wensen dan gangbaar! Maar alles blijkt mogelijk. Bij twijfel wordt er even gebeld en overlegd; of samen naar een plek om iets uit te zoeken. Zo nu en dan krijg je een foto via WhatsApp over de vooruitgang.
  Een afgesproken tijd van oplevering wordt gehaald. Een afgesproken prijs wordt gehaald. En je betaald bij hun zeker niet de hoofdprijs…..
  Niets dan lof! We kunnen hen van harte aanbevelen!

 8. Jolanda op 6 oktober 2018 om 18:58

  Wij zijn op zoek naar een chalet. Maar wat ik wel fijn zou vinden een beetje indicatie wat prijs betreft.

  • Renk op 20 november 2018 om 08:13

   Beste jolanda wij zien dat je graag een prijsindicatie wilt hebben .Ik zou zeggen bel ons even en vertel ons uw wensen tel Renk hoving 0622876460 met de vriendelijke groeten van martinichalet in aduard

 9. Aart op 30 januari 2019 om 20:39

  Martinichalet heeft voor ons een strandchalet gebouwd naar onze eigen tekeningen en pakket van eisen. De flexibiliteit en de vakmanschap van de mannen resulteerde in een solide chalet dat keurig was afgewerkt. Men begrijpt heel goed de keuzes en denkt daarvandaan mee. Het is voor ons en droomhuisje geworden.

  De communicatie met Bertus en Renk van Martinichalet verliep bijzonder goed. Wijzigingen werden eerst doorgesproken en daarna keurig uitgevoerd. Regelmatig kregen we een foto toegestuurd. Bij twijfel was er altijd overleg en werd een oplossing voorgesteld.

  Over Martinichalet en de mannen dus alleen maar lof. Ik kan ze dan ook volmondig aanbevelen voor ieders toekomstig chalet.

 10. chalet-admin op 14 oktober 2021 om 12:56

  Dank je wel Aart voor deze beoordeling. We hebben met plezier met jullie samengewerkt zodat jullie je droom hebben kunnen verwezenlijken.

Laat een reactie achter