MartiniChalet
Wat kunnen wij u bieden.

Al meer dan 10 jaar staan de mensen van MartiniChalet voor u klaar om voor u dé ideale stacaravan of chalet te bouwen.

De professionals van MartiniChalet hebben tientallen chalets gebouwd.
U mag van MartiniChalet het beste verwachten. Wij zorgen ervoor dat u voor de scherpste prijs volop kunt genieten van uw nieuwe chalet en dat vanaf het eerste ogenblik!
Wij hebben oog voor detail en een ruime ervaring.

Vanaf € 45.000,00 koopt u een kant en klaar chalet bij Martinichalet, inclusief CV installatie, en natuurlijk op basis van uw wensen en ideeën.

MartiniChalet is een bedrijf met een schat aan ervaring

Wij werken altijd met onderhoudsarme materialen. De chalets zijn van topkwaliteit wat u al vanaf dag 1 kunt merken. MartiniChalet bouwt zijn chalets met ervaren vaklieden die hun vak verstaan en hun sporen ruimschoots hebben verdiend in de chaletbouw.

Van harte welkom op ons bedrijf om het bouwproces op de voet te volgen.

Wij kunnen u ook wekelijks een fotoreportage mailen.

Ook kunnen wij een casco aan u leveren

Wilt u een geheel eigen gebouwd chalet? Dat kan want wij kunnen een volledig casco voor u leveren. U kunt dat dan zelf helemaal afbouwen. Vraag ons naar de mogelijkheden.

MartiniChalet
Speciale aanbieding


Een schuurtje of tuinhuisje met de "looks" van uw chalet. Ook die kunnen wij, van MartiniChalet, voor u maken.

Vraagt u vooral naar de mogelijkheden die MartiniChalet heeft om uw schuurtje of tuinhuisje op maat voor u te maken. Belt of mailt u gerust. Voor de mail kunt u daarvoor het contactformulier gebruiken

Onderstel

Onderstellen van MartiniChalet

Onze onderstellen zijn zeer robuust. Onderstel is gemaakt van 120 mm I-profiel met dubbele assen. Onze onderstellen zijn gezandstraald. Martinichalet gebruikt een balklaag van 55 mm x 155 mm om de 50 cm

Goed geïsoleerde vloer

Goed geisoleerde vloer

Martinichalet gebruikt voor de bodem en voor het dak sandwichpanelen met een RD waarde van 2.7. Hoe hoger de RD-waarde van het isolatiemateriaal, hoe beter het materiaal isoleert en dus hoe hoger de besparing. Alle chalets van Martinichalet zijn heel goed geisoleerd en winterhard.

page-3_img04

Aandacht voor bodem, wanden en vloer.

Martinichalet gebruikt voor de bodem, de wanden  en voor het dak sandwichpanelen met een RD waarde van 2.7. Wat dus heel goed geïsoleerd is. Wij kunnen zeggen dat wij standaard de hoogste isolatiewaarde van Nederland hebben.

IMG-20180103-WA0007

Contouren zijn zichtbaar

U kunt zelf bepalen waar u de ramen en deuren wilt hebben.
Buitenom het chalet bevestigen wij panlatten en hier komt dan de kunststof buitenbekleding tegenaan. Deze kunt u in verschillende kleuren en varianten bij ons uit komen zoeken. Wij gebruiken ook sandwichpanelen met een isolatiewaarde van R 2,7 voor dak, wanden en vloer.

Bremer_Transport

Transport

Natuurlijk kan MartiniChalet ook het transport van uw chalet verzorgen. Transport is een heel belangrijk onderdeel van het kopen van een chalet. Wij maken voor u met Transportbedrijf Bremer uit Burum een afspraak over het transport van uw chalet. Ook kan onze transporteur Bremer uw chalet plaatsen en stellen in overleg met u.

20170120_132313

Het interieur van het chalet.

Net zo belangrijk als de buitenkant is het interieur van uw chalet. De plaats van de keuken, het toilet, slaapkamers en douche bespreken wij dan ook graag met u.